Üzenetek, amiket a fotók elküldése után Tőletek kaptam:
“Annyira szeretem, hogy van laza is, meg romantikus is, és hogy tényleg minket tükröznek a képek! Köszönjük!!!”

Márti és Krisztián

“Ritka az olyan fotós, aki ennyire ‘észrevehetetlenül’ készít, ilyen profi képeket! Köszönjük!”

Eszter és Tamás

“Már az első találkozástól kezdve azt éreztük Veled kapcsolatban, hogy jó kezekben vagyunk. A pozitív kisugárzásod és közvetlenséged végtelen kedves emberré varázsol. És már az esküvő másnapján borzasztóan sajnáltuk, hogy igazából ennyi volt a közös munka. Köszönjük a profizmusod és odafigyelésed és a sok csodás pillanatképet. Leírhatatlan az egész.“

Berni és Isti

“Roland munkájára rögtön igent mondtunk, megtaláltuk akit és amit kerestünk és nem bántuk meg! Kedves, gyors, precíz és úgy fotózta végig az esküvőnket, hogy jóformán észre sem vettük hogy ott van! Köszönünk mindent!”

Anna és János

“Szeretném megköszönni a szuper profi munkádat, hogy a kreatív fotózáson (is) ügyesen terelgettél minket, és a sok türelmet, ami hozzám kellett! :)))))))”

Anikó és Péter

“Azt hiszem, az esküvőszervezéskor a szolgáltatók kiválasztásánál a fotós keresésével töltöttem a legtöbb időt. A párommal azt szerettük volna, hogy a beállított fotók mellett, inkább a pillanatokat szeretnénk megörökíttetni. Pontosan azt láttuk a képeiden, amit mi is kerestünk, így aztán Téged választottunk, és több, mint elégedettek voltunk veled! Az első pillanattól megvolt az összhang közöttünk, nagyon jól instruáltál minket a kreatív fotózáskor, és ahogy mondtad, egy idő után észre se vettük, hogy fotózol minket. Utána is mindenhol ott voltál, de mégsem voltál látható.”

Zsuzsanna és Zsolt

“Amikor megkaptam a képeket, épp a pláza közepén álltam a tömegben és elkezdtek potyogni a könnyeim! Csodálatosak lettek! Még mindig nem tértem magamhoz, annyira tetszenek! Köszönjük a kiváló munkát!”

Timi és Árpi

“Most kaptuk meg a képeket! Köszönjük szépen, nagyon profik lettek!:) A külföldi vendégekkel is megosztottuk és el voltak ájulva, milyen szuper fotósunk volt! Örülünk, hogy Te voltál a mi fotósunk!!!!”

Dóra és Bálint

“Nagyszerű fotós, remek képeket készített mind a kreatív fotózáson, mind a szertatártásunkról. Külön kiemelnénk, hogy a fotózások alatt jó hangulatot és légkört teremtett, amiben fel tudtunk oldódni, így élvezhető volt a több órás fotózás is. Sok éves tapasztalata tükröződött munkáján, az elkészült képek nagyon igényesek, s főként természetesek lettek (az ember úgy érzi, mintha maga is jelen lett volna). Bár úgy érezzük, nem mi vagyunk a legjobb fotóalanyok, ezt a képeken észre sem lehet venni. Ha jó minőségű képeket szeretnél az esküvődről visszanézni, mindenképpen Rolandot ajánljuk!”

Zsófi és Máté

“Már nem tudom, hányszor lapozom át a képeket és megint azon kapom magam, hogy mosolygok, és meghatódok, és újra ott vagyok… Megint mindent érzek, amit akkor, aznap. Az ügyintézéstől kezdve a kommunikációig, minden előkészület egyszerűen zajlott Veled. Az, hogy mennyire odaadóan, precízen, profin végzed a munkád, elképesztő.”

Krisztina és Zoltán

“… Roland tudta, hogy mennyire várja az ember a kész fotókat és milyen hosszúnak tűnnek a hetek, ezért küldött nekünk egy héten belül ízelítőt is. 🙂 Köszönjük! Úgy érezzük, hogy a legjobb döntést hoztuk meg azzal, Őt kértük fel. Nem tudjuk eléggé kifejezni a hálánkat!”

Tina és Bence

"Teljesen odavagyunk a képektől. Minden várakozásunkat felülmúltad.
Nagyon szép lett a végeredmény és jó volt a fotózás hangulata is.
Nagyon örülök, hogy megtaláltunk Téged! :)"

Vera és Gábor

"Nagyon jó képek lettek!! Nem is tudtuk, hogy ilyen jól néztünk ki! :D"

Reni és Gábor

"Roli már a kezdeti beszégetéseink során is rendkívüli odafigyeléssel és precizitást tanúsítva foglalkozott velünk. Felkészültségével és profizmusával a nagy napunkat is könnyebbé, élvezetesebbé tette. Kellemes személyisége pedig biztosította a többi szolgáltatóval való gördülékeny együttműködést. A fotóink nézegetése során örömmel láttuk, hogy a végeredmény is fantasztikus lett: a jól elkapott pillanatokon, kreatív beállításokon keresztül átjött, hogy Roli nem csak komolyan veszi, érti is a szakmáját. A felvételekről hűen visszaköszönnek az esküvőnk emlékezetes pillanatai. Köszönjük szépen a lelkiismeretes, magas színvonalú munkát!"

Kati és José

"Isteniek lettek a képek, nem gondolom magamat fotogénnek, nem is annyira szeretem ha fotóznak, de ezeken a képeken az igazi arcomat látom viszont amit nagyon köszönök Neked, illetve hogy a képeiddel örökre konzerváltad ezt a szép napot, ami mindig nagyon fontos lesz nekünk… szóval köszönjük, nagyon!"

Fruzsi és Gábor